В наличност

1 чифт плюс размер компресия чорапи за жени & мъже, 20-30 mmhg широк прасеца коляното високи чорапи за възстановяване на подкрепа на кръвообращението

(0)
12.57лв. 21.67лв.
Инв.: t3729
Категория: Фитнес & Културизъм
Цвят:

Пълно описание

За чорапите:

1. 【 ШИРОК ДИЗАЙН НА ПРАСЕЦА】 - Изключително голям широк размер на прасеца, плат с първокласна еластичност, изградена за издръжливост. Специален дизайн за жени и мъже с голям или плюс размер. По-удобни от компресионните чорапи с нормален размер, тези големи и високи чорапи за компресия на прасеца ви осигуряват силна опора за краката и дълготрайна градуирана компресия, както и ултра удобно износване на леки и дишащи.

2. 【 ПОВЕЧЕ ИЗБОР НА РАЗМЕР 】 - Плюс размер (2XL-7XL), можете да се обърнете към таблицата с размери, за да изберете подходящия размер (и като цяло ви предлагаме да изберете по-големия размер, ако се колебаете между два размера). Нашите компресионни чорапи с висока до коляното имат хубава и плътна опора, без да са прекалено стегнати и подобряват ефективно кръвообращението.

3. 【 КАЧЕСТВО & КОМФОРТ 】 - Изработена от издръжлив найлонов плат за комфорт и дълголетие.Нашите еластични, но здрави влакна правят чорапите ни лесни за обуване и излитане. Те прилягат плътно от петите до коляното, енергизират кожата ви. Удобната широка горна лента, която се движи предварително, осигурява 360-градусово разтягане за по-голяма гъвкавост и издръжливост. Дишащите високоефективни материи поддържат оптимална температура, отвеждат влагата далеч от кожата ви, за да сте сигурни, че се чувствате свежи и удобни.

4. 【 ИНОВАЦИЯ В КОМПРЕСИОННАТА ТЕРАПИЯ 】 - Нашите компресионни чорапи (20-30 mmHg) са различни от традиционните. Те имат различни градиенти на налягането отдолу нагоре, за да осигурят плавен поток на кръвоносните съдове от дисталния край до проксималния край. Повече доказване на кръвообращението означава по-здрави крака и по-малко болка + подуване. Нашите градуирани компресионни чорапи поддържат краката ви, намаляват умората, болезнеността и предотвратяват наранявания, спазми, подуване и помагат за възстановяване на мускулите и разширени вени.

5. 【 ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ + МОЖЕТЕ ДА ГО НОСИТЕ ВСЕКИ ДЕН 】 - Компресионните чорапи са доказали, че подобряват производителността, спомагат за ускоряване на възстановяването и осигуряват облекчение от нараняване и възпаление. Те осигуряват оптимална артикулация и мускулна подкрепа. Истинска необходимост за всеки, който работи дълги часове на крака, или тези, които са силно инвестирани в лека атлетика и фитнес начин на живот. Това е чудесен подарък за бегачи, спортисти, фанатици на тренировки, офис работници, родители или баби и дядовци, бегачи, медицински сестри и лекари.

Функции:

1.Градуирана компресия, 20-30 mmHg

2.Двупосочен дизайн на разтягане осигурява допълнителен комфорт

3.Easy да се качвате и слизате

4.Еластична тъкан, по-добро прилягане и издръжливост

5.Fashionably гладка тъкан осигурява целогодишно износване

  • изключително широк чорап за коляното : плюс размер чорап
  • Възраст : Над 13
  • Спортен тип : Колоездене
  • Име на марката : GENGGAO
  • Материал : найлон
  • Тип артикул : Подгряващи крака
  • компресионен чорап : подкрепа чорап
  • компресия на телета : плюс размер коляното високо чорап
  • 20 30 mmhg компресионен чорап : плюс размер подкрепа чорап
  • Произход : континентален Китай
  • Номер на модела : A03237
  • CN : Гуандун
  • широк чорап за компресиране на прасеца : циркулационен чорап

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти