В наличност

Талия подкрепа възглавница кола лумбална подкрепа възглавница за многократна употреба стол седалка лумбална възглавница за игра столове офиси столове фотьойли

(0)
49.00лв. 125.62лв.
Инв.: t3262
Категория: Фитнес & Културизъм
Цвят:

Пълно описание

Изработен от материал от мемори пяна и двупосочна рационализирана повърхност, той осигурява мека опора и бърз отскок. Интегрираната совалкова тъкан и конструкцията с двойно крило предотвратяват твърдостта или деформацията.

Спецификация:

Вътрешно ядро: полиуретаново хладно

име: Автомобилна лумбална опора

Състав: найлон, спандекс

Размер на продукта:

Облегалка за глава: (прибл.) 20 * 28 см / 7.87 * 11.02 инча

Лумбална опора: (прибл.) 30 * 42 см / 11.81 * 16.54 инча

Възглавница на седалката: (прибл.)38 * 38см / 14.96 * 14.96 инча

Приложимо: кола, дом

Цвят: черен, сив, оранжев, прасковен розов, бежов

Опаковъчен списък:

A: Възглавница за кръста*1

или

B: Лумбална опора*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Многофункционална употреба: Тази лумбална опора на автомобила използва материал от мемори пяна, за да осигури оптимална опора за долната част на гърба, което ви позволява да се чувствате комфортно и спокойно, когато шофирате или седите дълго време.

2.Human Body Engineering: Прилягането близо до врата съответства на естествената ви кривина, предотвратявайки увреждането на шийните прешлени. Насладете се на комфортно, дишащо пътуване с двупосочните аеродинамични повърхности и плат на совалката.

3.Simple Употреба: Тази лумбална опора на автомобила е предназначена да запълни свободното място на седалката, да коригира седящата поза и да облекчи умората на талията. Той приема дизайн с двойно крило, който се вписва в извивката на гърба и осигурява удобна опора.

4.Feel Softly: Насладете се на подобрен комфорт с нашата лумбална опора на автомобила, изработена от щадящи кожата технически материи, които предлагат добра дишаемост и мека, пухкава текстура. Материалът осигурява бърз отскок и мека опора, осигурявайки спокойно и комфортно дълго шофиране без никакъв дискомфорт.

5.Good Издръжливост: С трайна конструкция и бавно отскачаща мемори пяна, нашата лумбална опора за кола поддържа дълготраен комфорт и никога не става твърда или деформирана. Той отговаря на формата на гърба, осигурявайки изключителна подкрепа на гръбначния стълб за превъзходна стойка и намален дискомфорт в гърба.

  • Възраст : Над 13
  • Произход : континентален Китай
  • Приложими хора : Деца

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти