В наличност

Съхранение на боклук Практически зелен малък работен плот Мини творчески покрита кухня хол боклук може нов работен плот

(0)
20.01лв. 40.05лв.
Инв.: t294853
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

Точки:

1, Иновативен дизайн с двойна цев: Боклукът на работния плот може да приеме нов дизайн и изглежда повече. Може да се използва като перфектна декорация за работния плот или просто за боклук на работния плот. Отворен рафт е проектиран от едната страна за съхранение на канцеларски материали, козметика, дистанционни управления и т.н., което може да спести място на работния плот.

2, вградена ключалка: Кофата за боклук на работния плот има вграден капак и катарама, която може да фиксира торбата за боклук и кошчето за боклук, като ефективно предотвратява падането му при движение. Вградената кофа също може да скрие торбите за боклук по-добре, което прави бюрото да изглежда по-безопасно, по-красиво и по-чисто. Може да бъде и козметична кутия.

3, Уплътнителен капак тип компресия: Кошчето за боклук на работния плот използва капак с пружина за компресия, за да направи по-лесно и по-бързо отварянето и затварянето на кошчето на работния плот. В същото време капакът е много стегнат.Докато капакът е затворен, боклукът на масата за хранене изобщо няма да мирише с лоша миризма. Ето защо можете да поставите много миризлив боклук, за да избегнете оцветяване на масата.

4, Материал за опазване на околната среда: Боклукът на работния плот използва нов PP материал за опазване на околната среда, който е безвреден за околната среда и няма особена миризма. Ето защо няма нужда да се притеснявате за увреждане на човешкото тяло. Този материал кара хората да се чувстват много комфортно. Можете лесно да носите боклука със себе си, докато гледате телевизия и използвате компютъра, и да изхвърляте боклука удобно и бързо, по всяко време и навсякъде.

5, Multi-Scene употреба: Нашата клетка за съхранение може да бъде поставен в кухнята, хола, офиса, спалнята и т.н. Не само, че може да се използва като кошче за боклук, но може да се използва и за съхранение на някои малки предмети, което е многофункционално. Определено чисто нов продукт.Ако имате някакви въпроси, моля свържете се с нас.

Спецификация:

Материал: pp

Размер: около 21 * 13 * 14cm / 8.19 * 5.07 * 5.46in

Тегло: около 300 г

Цвят: тъмно зелен

Опаковъчен списък:

1 * Desktop кошче за боклук

Бележка:

Поради светлинните ефекти и ъглите на снимане, има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

Поради ръчното измерване има толеранс в размера на продукта.

  • Е смарт устройство : no
  • Произход : континентален Китай
  • Материал : фенолна смола

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти