В наличност

Desktop Garbage Can преносима настолна хартия Кошче за отпадъци Подвижен капак домашна кухня боклук колектор организатор аксесоари

(0)
17.25лв. 34.50лв.
Инв.: t283861
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

Точки:

1. Надежден материал: Тази настолна кофа за боклук е изработена от висококачествен PP материал, за да осигури изключителна здравина и дълготрайна производителност. Функцията за липса на миризма с плътен капак гарантира, че работата ви остава хигиенична и без мирис.

2. Добавяне на забавление: Добавете малко забавление към бюрото си. Тази мини кофа за боклук с капак има сладък външен вид, който може да се използва като декорация на работния плот. Той разполага с анимационен дизайн, който го прави да изглежда като усмихнато животно, добавяйки малко цвят и радост към вашата работа или учебна среда.

3. Широко приложима: Тази настолна кофа за боклук е подходяща за различни места, като нощно шкафче, масичка за кафе, компютърна маса, тоалетка и плот. Това е удобна и стилна кофа за боклук за вашия дом или бизнес.

4. Експертно изработени: Тази елегантна кошница за отпадъци от маса е експертно направена с щателно внимание към детайла.Фината му изработка гарантира, че няма да избледнее или ръждяса, което го прави лесен за поддръжка и почистване. Той е проектиран да бъде гладък и без чепки, така че няма да надраска ръцете ви или торбата за боклук.

5. Десктоп канализация: Нашият настолен боклук може да се похвали с голям капацитет с подвижен, прахоустойчив дизайн на капака, който насърчава ефективното, безпроблемно изхвърляне на боклука, което ви позволява да работите без разсейване.

Описание:

Очарователният анимационен дизайн перфектно допълва всяка масичка за кафе. Лесен за поддръжка и голям капацитет прави този боклук идеален за ежедневна употреба.

Спецификации:

1. Тегло: около 209г

2. Размер на продукта: (прибл.) 23.5 * 14 * 15.5cm / 9.25 * 5.51 * 6.1 инча

3. Материал: PP

Опаковъчен списък:

1pc * Desktop боклук може да

  • Номер на модела : desktop боклук
  • Стил : Тип на натискане
  • Структура : Стоящ
  • Материал : Пластмаса
  • Тип : Кофа за съхранение
  • Е смарт устройство : no
  • Форма : Кръг
  • Произход : континентален Китай
  • Характеристика : Екологично чист

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти