В наличност

3-острие топлинно захранван неелектрически камина вентилатор за изгаряне на дърва пелети бързо топъл въздух безшумна работа

(0)
84.87лв. 169.73лв.
Инв.: t276491
Категория: Дом & Градина
Цвят:

Пълно описание

Нашият вентилатор с топлинна енергия е идеалното решение за подобряване на ефективността на горивната пещ. Добрата топлопроводимост на вентилатора и екологичният дизайн гарантират икономия на енергия и опазване на околната среда. Неговата много тиха операция няма да наруши спокойствието ви. Вентилаторът също така повдига ръба си, за да се охлади, улеснявайки подобрения топлинен поток. Подобрете комфорта на дома си и спестете енергия с нашия вентилатор с топлинна енергия!

Спецификация:

име: Печка на дърва Fan

Материал: алуминиева сплав

Размер: 23.2 * 14.9 * 10.8cm

Листа: 3 листа

Обем на въздуха: 0-320 cfm

Скорост: 0-1100rpm

Шум: по-малко от 35dB

Работна температура: 55°C-345°C

Функции:

1. Автоматично регулиране: Вентилаторът на камината може да стартира автоматично и да регулира скоростта според температурата на печката.

2. Ниска консумация на енергия: ниска консумация, висока ефективност, може да увеличи стайната температура с 41%, не са необходими батерии или захранване, по-екологични.

3. Термоелектрическият вентилатор на пещта не използва батерии или електричество, за да увеличи ефективността на отопление на пещта, което позволява на топлия въздух да тече по-бързо през стаята ви.

Принципи

на работа Термоелектрическите вентилатори на печките използват термоелектрическа технология за преобразуване на температурните разлики в електрическа енергия. В центъра на вентилатора има уникален термоелектрически модул. При нагряване модулът произвежда горещи и студени повърхности, което позволява на електроните да се вливат в модула и да генерират електрическа енергия за работа на вентилатора.

Това също се нарича ефект на Зеебек.

Забележка: Вентилаторът на термичната пещ няма да доведе до директно повишаване на температурата, а е само инструмент за ускоряване на преноса на топлина на комина. Уверете се, че вентилаторът на печката е поставен на равна повърхност.

Списък с продукти:

Вентилатор за печка на дърва*1

Бележки:

Вентилаторът на печката не води до директно повишаване на температурата, а е само инструмент за ускоряване на преноса на топлина през комина. Уверете се, че вентилаторът на готварския плот е на равна повърхност.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Дълготрайни приложения: Изработен от трайни материали, този вентилатор на печка на дърва може да се похвали с изключителна износоустойчивост и впечатляваща топлопроводимост. Разчитайте на него за трайно и анти-ръжда изпълнение.

2.Енергийно ефективен: Използвайки топлината от вашата печка, този вентилатор на печката на дърва работи без електричество или батерия, което го прави екологична алтернатива, която ви помага да спестите енергия.

3.Тиха работа: Без усилие подобрете циркулацията на топлия въздух и дори отоплението с нашия вентилатор на дърва.Безшумната му работа няма да наруши спокойствието ви, създавайки по-комфортна атмосфера в стаята ви.

  • Номер на модела : Вентилатор за печка на дърва
  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти