В наличност

45см Коледа Дядо Коледа калъфка Весела Коледа орнаменти за дома Коледа Navidad Нова година 2024 диван кола възглавница капак

(0)
11.39лв. 20.70лв.
Инв.: t270291
Категория: Дом & Градина
Цвят:

Пълно описание

Точки:

1.Удобен и издръжлив: Изработени от мека ленена тъкан, тези калъфки за възглавници не са лесни за деформиране и могат да се използват дълго време. Те също така могат да се перат в машина и са лесни за поддръжка.

2.Easy за използване: Тези коледни калъфки за възглавници имат невидими ципове, които предотвратяват пилинг и ги правят лесни за инсталиране и премахване. Те също така са безопасни за пералните машини, така че можете да ги поддържате чисти и свежи.

3.Практичен размер: Тези коледни калъфки за възглавници са чудесен начин да украсите дома си за празниците. Те пасват на повечето възглавници с универсален размер 18 х 18 инча / 45 х 45 см и са за многократна употреба за години напред.

4.DIY декорация: Тези коледни калъфки за възглавници имат DIY празна страна, за да създадете свои собствени дизайни, което ги прави идеален начин да добавите празничен усет към вашия дом.Комплектът от 4 бр. се отличава с уникален дизайн с коледен модел от едната страна, което ви дава повече опции, които да съответстват на вашия декор.

5.Wide приложения: Тези коледни калъфки за възглавници са идеални за декориране на вашия диван, кола, легло, работно място, стол и др. Те са изработени от издръжлив и мек материал и се отличават с празнични дизайни, които ще добавят нотка на празнично настроение към всяко пространство.

Смърч на работното си място или хол този празничен сезон с нашите практични Коледа хвърлят възглавница покривала. Направени за продължителна употреба, те разполагат с невидим цип и празничен коледен модел от едната страна. Добавете поп на празничен дух към декора си, без да нарушавате банката.

Спецификация:

материал: лен

Списък с продукти:

Коледни калъфки за възглавници x4 бр.

Бележки:

1. Поради различните монитори и светлинни ефекти, действителният цвят на артикула може да е малко по-различен от цвета, който е показан на снимките.

2. Моля, простете леко отклонение от измерването, дължащо се на ръчно измерване.

  • Модел : Писмо, Карикатурна фигура
  • Характеристика 2 : Лесен за използване
  • Поддръжка : Дропшипинг търговия на едро
  • Електронни : no
  • Характеристика 4 : DIY декорация
  • Произход : континентален Китай
  • Материал : Плат
  • Характеристика 3 : Практичен размер
  • Характеристика 1 : Удобен и издръжлив
  • Повод : Парти, Коледа

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти