В наличност

5-66Mm Размер длето и ренде нож заточване стойка хонинговане ръководство инструменти заточване притежателя на Whetstone за дървообработване

(0)
18.49лв. 42.03лв.
Инв.: t2611
Категория: Училищни пособия
Цвят:

Пълно описание

5-66Mm размер длето и ренде нож заточване стойка хонинговане ръководство инструменти заточване притежателя на Whetstone за дървообработване

Това ръководство за хонинговане може да фиксира и регулира ъгъла, под който ръбът на длетото контактува с точилото, така че цялото острие да може да бъде равномерно заточено. Също така прави заточването по-лесно.

ALL METAL DURABLE - Тялото е изработено от алуминиева сплав, която е достатъчно тежка, за да поддържа теглото на повечето длета, устойчива на износване, устойчива на корозия и няма да ръждясва след години употреба.

Ширина на затягане на острието: 5-65mm (0.2-2.6inch)

Номер на модела: Инструмент за

ръководство за хонинговане Тип: Абразивен блок

Консумативи "Направи си сам": Дървообработване

Моля, обърнете внимание: физическата леко разлика в цвета или разликата, не влияе на употребата, моля, не възразявайте, благодаря!

Материал: алуминиева сплав

цвят: червен

Съдържание на пакета:

1 x Точило за

ножове Само съдържанието на горния пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти