В наличност

Замяна на торби за боклук Еко приятелски 10PCS Висококачествена еднократна торбичка за боклук Домакински торби против разкъсване на отпадъци Кухненска торба за боклук

(0)
39.67лв. 79.33лв.
Инв.: t254781
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

Точки:

1. Здрав и надежден: Изработени от изящен PE материал, тези резервни торби за боклук са здрави и анти-разкъсване, осигуряващи издръжливост и надеждност за ежедневната ви употреба. Можете да разчитате на тях, за да съхранявате отпадъците си сигурно и удобно.

2. Повече удобство: С 10PCS на 4.5M подмяна торби за боклук, можете да отговарят на ежедневните нужди на домашна употреба и да се насладите на по-дълъг експлоатационен живот на вашия боклук кошче.

3. Устойчиви на разкъсване и издръжливи: Тези резервни торби за боклук са добре изработени с 3 слоя екологичен материал, което ги прави безопасни и устойчиви на разкъсване. Те издържат по-дълго от обикновените торби за боклук и ви спестяват пари и неприятности.

4. Справя се добре с миризмите: Тези заместващи торби за боклук имат 3-слойна структура, която се занимава с миризми, предотвратявайки разпространението им в стаята. Те имат отлични анти-миризми и са подходящи за домашна употреба.

5. Гъвкави и удобни: Тези резервни торби за боклук са подходящи за различни места, като дневни, детски стаи и спални, където могат да ви помогнат да поддържате пространството си чисто и подредено. Те са особено практични за новите родители, които трябва бързо и лесно да изхвърлят памперси и други отпадъци.

Описание:

Тези спални торби за боклук са изработени от изящен материал, който е издръжлив и анти-разкъсване. Те могат да задоволят ежедневните нужди на вашето домакинство и да имат по-дълъг живот от обикновените чанти. Те също така предотвратяват разпространението на миризми в стаята, поддържайки спалнята ви чиста. Тези торбички са подходящи за дневни, офиси или всякакви други места, където трябва да изхвърлите отпадъците. Опитайте ги сега и вижте разликата.

Спецификация:

1. Име на продукта: Торби

за боклук за пелени 2. Материал на продукта: PE

3. Тегло на продукта: 360G (прибл.)

Опаковъчен списък:

10 * Торби

за боклук за пелени Бележки:

1. Поради светлинните ефекти и ъглите на камерата, може да има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

2. Поради ръчно измерване може да има грешка в размера на продукта.

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти