В наличност

Листове за перилен препарат Листове за перилни препарати Екологични листове за пране Препарат за отстраняване на петна Чаршафи Без отпадъци за пътуване в общежитието

(0)
14.10лв. 28.22лв.
Инв.: t250176
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

Нашите перилни препарати са изработени без флуоресцентни агенти, което гарантира безопасността на вашата кожа и дрехи. С ефективно отстраняване на петна, те работят добре върху различни материали за дрехи и не дразнят кожата. Плюс това, те няма да навредят на ръцете ви, като същевременно поддържат прането ви свежо и чисто.

Спецификация:

Наименование на продукта:Листове

за перилен препарат Тип: концентриран

Обхват на приложение: всички дрехи

Размери: (прибл.) 20 * 15,5 * 6 см / 7,87 * 6,1 * 2,36 инча

Тегло: 185г

Срок на годност: 3 години

Брой: 90 парчета/кутия

Функция: дълбоко почистване, дезодориране, цветно избелване

Списък:

1 кутия*Почистващи препарати

Вижте повече подробности за

продукта 1.Екологично безопасно: Нашите листове за перилен препарат са ултра-концентрирани и напълно разтворени, без да оставят вредни вещества или фосфор върху дрехите ви.Те също са екологични и не съдържат флуоресцентен агент, така че можете да сте сигурни, че ще ги използвате.

2.Ideal Stain Fighter: Кажете сбогом на упоритите петна с нашите листове за перилни препарати. Нашата мощна формула ще почисти дълбоко и ефективно ще премахне петна от шоколад, червило, масло, сок и сос. Спестява ви време и неприятности, като същевременно осигурява лесно измиване всеки път.

3. Широко приложение: Елиминирайте твърдите петна и миризми без усилие с нашите листове за перилен препарат, съвместими с плътно прилепнали дрехи, бельо, бебешки дрехи и всички видове тъкани като памук, лен, синтетични влакна и смесени тъкани.

4.Non-корозивна формула: За разлика от течните перилни препарати, нашите чаршафи няма да повредят ръцете или дрехите ви. Те са ръчно и машинно миещи се, с ниска пяна и лесни за избелване.

5.Super Condensed: Кажете сбогом на течните перилни препарати с нашите супер кондензирани и високоефективни перилни препарати. Тези чаршафи не дразнят кожата и могат ефективно да премахнат петна от масло и пот, като същевременно правят дрехите ярки и ароматни. Спестете вода и се насладете на лекотата на използване на нашия мек и надежден продукт.

  • Употреба : САНИТАРЕН
  • Произход : континентален Китай
  • Номер на модела : Листове за перилен препарат

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти