В наличност

Метална задна балансираща греда за 1/5 losi 5ive-t rovanlt king motor x2 rc автомобилни части

(0)
18.98лв. 20.42лв.
Инв.: t2397
Категория: Играчки & Хобита
Цвят:

Пълно описание

Метална задна балансираща греда за 1/5 losi 5ive-t rovanlt king motor x2 rc автомобилни части

Shi pping детайли

- Артикулите ще бъдат изпратени в рамките на 2 работни дни при получаване на изчистено плащане. - Комбинираната доставка винаги е добре дошла, ако закупите няколко артикула от нас. Някои артикули могат да намалят таксата за доставка, ако използвате комбинираната доставка - Пощенският превозвач е отговорен за датите и часовете на доставка. - Нормално за повечето страни (САЩ, Канада, Европа, Великобритания) ще отнеме 10-20 дни. - Ускорена доставка е на разположение въз основа на допълнителни разходи. Ако имате нужда от тази услуга, Моля, свържете се с нас, Ние ще предложим няколко начина за доставка, за да изберете, Благодаря ви - Ние изпращаме пратката само до PayPal адрес на купувача, Моля, потвърдете адреса си, преди да поръчате. - Международният купувач е отговорен за брокерски такси, вносни мита, GST, PST, QST или всяка друга тарифа, налог или такса. Нашите цени не включват такава такса.За нас Ние разпространяваме всички RC превозни средства и части от Rovan и King Motor, които са напълно съвместими с HPI Baja.Имаме и някои части за RC лодки и морски двигатели. Моля, не се колебайте да се свържете с нас за трудни за намиране части, ние винаги сме тук, за да ви помогнем. Свържете се с нас - Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля свържете се с нас възможно най-скоро. Отговаряме на всяко съобщение в рамките на 24 часа, с изключение на уикенда и празниците.

- Ако смятате, че не сме отговорили на очакванията Ви, моля свържете се с нас и ни оставете да разрешим проблема, преди да ни оставите отрицателна или неутрална обратна връзка. Нашият представител за обслужване на клиенти е тук, за да гарантира, че сте доволни от нашите услуги.

Политика за

връщане - Ако артикулът е повреден по време на доставката, моля свържете се с нас възможно най-скоро. - Ще издадем замяна, ако вашият артикул е получен дефектен или неправилният артикул е изпратен.Ако нямаме правилната част на склад, ще възстановим пълната сума.

- Няма да се приема връщане след 14 дни от получения артикул.

- Стоките трябва да бъдат неизползвани в оригиналната си кутия и опаковка при връщане съгласно политиката на Alibaba. - Преди да се върнете, Моля, направете снимката и ни изпратете първо, Благодаря

- Купувачът е отговорен за връщането на товарите.

Подробности за

доставката - Артикулите ще бъдат изпратени в рамките на 2 работни дни при получаване на изчистено плащане. - Комбинираната доставка винаги е добре дошла, ако закупите няколко артикула от нас. Някои артикули могат да намалят таксата за доставка, ако използвате комбинираната доставка - Пощенският превозвач е отговорен за датите и часовете на доставка. - Нормално за повечето страни (САЩ, Канада, Европа, Великобритания) ще отнеме 10-20 дни. - Ускорена доставка е на разположение въз основа на допълнителни разходи.Ако имате нужда от тази услуга, Моля, свържете се с нас, Ние ще предложим няколко начина за доставка, за да изберете, Благодаря ви - Ние изпращаме пратката само до PayPal адрес на купувача, Моля, потвърдете адреса си, преди да поръчате. - Международният купувач е отговорен за брокерски такси, вносни мита, GST, PST, QST или всяка друга тарифа, налог или такса. Нашите цени не включват такава такса. За нас Ние разпространяваме всички RC превозни средства и части от Rovan и King Motor, които са напълно съвместими с HPI Baja.We също имат някои части за RC лодки и морски двигатели. Моля, не се колебайте да се свържете с нас за трудни за намиране части, ние винаги сме тук, за да ви помогнем. Свържете се с нас - Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля свържете се с нас възможно най-скоро. Отговаряме на всяко съобщение в рамките на 24 часа, с изключение на уикенда и празниците.

  • RC Части & Accs : Съединители/Окабеляване
  • Произход : континентален Китай
  • Периферни устройства / устройства за дистанционно управление : Други
  • Материал : Метал
  • Име на марката : МАКСИМАЛНА СКОРОСТ RC WORLD
  • Консумативи за инструменти : Сглобен клас
  • Технически параметри : Стойност 8
  • Номер на модела : 151021
  • За тип превозно средство : Автомобили
  • Употреба : Превозни средства & Играчки за дистанционно управление
  • Препоръчителна възраст : 14+y
  • Надграждане на части/аксесоари : Адаптер
  • Атрибути на задвижване на четирите колела : Сглобяване

Тагове: rc автомобилни части, автомобилни части, motor rc кола

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти