В наличност

2024 Planner стикери - Месечен Planner стикери и аксесоари 24 страници 1000+ календар стикери фестивал стикери лесен за използване

(0)
17.27лв. 25.01лв.
Инв.: t2165
Категория: Образование и офис консумативи
Цвят:

Пълно описание

Стикерите за годишен план включват следните части: 1. Организирайте календарни стикери: Красиво проектирани стикери за задачи, важни, седмица, номер, напомняне и режим на пътуване, които да ви помогнат да организирате ежедневните си дейности и работа.

2. Сезонни стикери: Зима, Коледа, Деня на благодарността, Великден, есен, Хелоуин и други празнични стикери, за да добавите цвят и подправка към графика си.

3. Стикер за вдъхновяващи цитати: Вдъхновяващи цитати, които да ви развеселят и да вдъхновят положителна мотивация.

4. Дейности и празнични стикери: Според личните предпочитания и нужди, можете да добавите стикери за рожден ден, спорт, пътуване и други дейности или фестивали, удобен запис и подреждане.

Резюме: Стикерът за годишен план е практичен и креативен инструмент, който ще ви помогне да планирате и постигнете целите си за годината.Като направите конкретен план, можете по-добре да управлявате времето си, да увеличите производителността си, да увеличите самодисциплината си и в крайна сметка да постигнете мечтите и целите си.

размер: Около 208 x 152 x 5mm / 8.2 x 6 x 0.2inch

Материал: хартия

цвят: Както е показано

Съдържание на пакета:

1 x 2024 Стикери

за планиране Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти