В наличност

оригинален за Huawei Y9 Prime 2019 Y9s предна камера фронтална основна облицовка малка камера модул flex замяна ремонт резервни части

(0)
21.77лв. 24.75лв.
Инв.: t1842
Категория: Части за мобилни телефони
Цвят:

Пълно описание

Оригинален за Huawei Y9 Prime 2019 Y9s предна камера Фронтална основна облицовка Модул за малка камера Flex резервни части

за ремонт Детайли за продукта:

1.Всяка част тествана със специални инструменти или основни дъски преди кораба.

2.Всички части на мобилния телефон са индивидуално опаковани и опаковани в антистатични торбички с кутии от пяна, за да се гарантира безопасността.

3.Продуктът, който имаме на склад и за да гарантираме бърза доставка.

4.Ние ще актуализираме най-новата информация за логистиката на продуктите за вас и ще споделим с вас най-новата информация за резервните части за мобилни телефони на китайския пазар.

5.Подробности за снимката на продукта:

Плащане:

Уважаеми купувач, Когато правите поръчка, моля изберете начин на доставка. Обикновеният малък пакет на China Post плюс безплатна доставка, артикулите не могат да бъдат проследени, след като напуснат Китай.Ако не е приемливо, моля изберете Tynki-maszynowe-lodz.eu стандартен транспорт или Е-пакет и други методи за доставка, но трябва да платите за транспорта. Ние ще изпратим стоките в рамките на 1-2 работни дни след приключване на плащането и моля, внимателно потвърдете името за контакт, адреса, пощенския код и телефонния номер след подаване на поръчката, което ще ви помогне да получите стоките навреме.

Следпродажбено обслужване:

1.Ако имате някакви въпроси, когато получавате стоките, моля, не повдигайте спор. Моля, свържете се с нас незабавно и ние ще ви помогнем да разрешите проблема.

2.Моля, имайте предвид, че времето за доставка на China Post General Packet Plus, China Post Registered Air Mail и Tynki-maszynowe-lodz.eu стандартна доставка е 16-35 работни дни. В случай на специални обстоятелства, като празници, корекции на политиката, митници и отдалечени райони, времето за доставка ще бъде забавено.Благодарим Ви за разбирането.

3.Времето за защита на Tynki-maszynowe-lodz.eu е 60 дни (90 дни в няколко страни / региони). Ако времето за защита е на път да приключи и не сте получили стоката, моля свържете се с мен, аз ще ви помогна по три начина:

а. Удължете времето за защита; б.Повторно изпращане на стоките; c.Възстановяване.

Обратна връзка:

Когато получите стоките и сте доволни, моля, дайте ни петзвездна похвала, благодаря ви за съдействието.

За методите за доставка:

  • Номер на модела : За Huawei Y9 Prime 2019 Y9s
  • 1.Модел : За Huawei Y9 Prime 2019 Y9s
  • Дизайн : Бар
  • Произход : континентален Китай
  • Употреба : USB докинг станция за зареждане
  • съвместима марка : huawei
  • Име на марката : нов625

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти