В наличност

Golf Head Cover Putter Cover Headcover Водоустойчив магнитен голф главата покрива Headcovers Club Защитно оборудване за Одисея

(0)
17.61лв. 25.17лв.
Инв.: t15136
Категория: Спорт & Развлечения
Цвят:

Пълно описание

Защитете вашия голф путер с нашия висококачествен капак. Изработен от трайни материали, той може да издържи на всякакви метеорологични условия и да предотврати скъпи повреди на бронята. Универсален и забавен, той има много приложения отвъд просто голф.

Спецификация:

Име на продукта: Golf Putter Cover

Материал: PU

Цвят: кралско синьо/небесно синьо

Подходящ за: Полукръгли резачки

Размер продукта: около 11x13x2.5cm / 4.33x5.12x0.98 инча

Затваряне: Затваряне на магнит

Списък на пакетите:

Голф Putter Cover * 1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Водоустойчив и издръжлив: Произведен от първокласни материали, висококачествената PU кожа и мекият полиестер на нашия капак за голф путер предлагат хидроизолация и екологична устойчивост. Това гарантира, че вашите клубове са ефективно защитени от сблъсъци и щети, повишавайки тяхната производителност и продължителност.

2.Устойчив на атмосферни влияния дизайн: Този капак за голф путер може да се използва при всякакви метеорологични условия, независимо дали е слънчево, дъждовно. Той е много лесен за грижа и почистване с кърпа и е достатъчно издръжлив, за да продължи много кръгове на голф.

3.All-цел: Защитете вашия голф putter от елементи с този капак, който се вписва повечето putters. Универсалните приложения включват защита от прах и надраскване. Създаден, за да пасне на почти всички модерни прави и полукръгли ножове.за решение, което ви дава по-добра стойност за вашата инвестиция в голф аксесоари.

4.Effortlessly Secure Your Putter: За да се гарантира, че вашият путер често е защитен, нашият капак за голф путер включва регулируема магнитна закопчалка, която сигурно се прикрепя към главата на бронята. Кажете сбогом на скъпите капки и се насладете на удобен за потребителя дизайн, който е лесен за използване, носене и премахване.

5.Express Yourself Freely: Този капак за голф путер добавя нотка на индивидуалност към вашата игра със своя готин и цветен дизайн. Нека вашата индивидуалност блести на зелено и да се покаже с този шикозен аксесоар.

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти