В наличност

Детска кошница за велосипеди Раница кормило кошница за детски велосипед Водоустойчиви декоративни консумативи за пътуваща фотография

(0)
32.53лв. 46.48лв.
Инв.: t1443
Категория: Колоездене
Цвят:

Пълно описание

Тази кошница за велосипеди от ратан е идеална за деца и къмпинг пътувания със силната си носимоспособност. Можете да го използвате по много начини и каишката му е удобно закопчана отстрани за лесно закрепване. Подобрете колоездачното си изживяване с тази универсална и стилна кошница.

Спецификация:

име: Детска кошница

за велосипеди Размер: (прибл.)18 * 20 * 14см / 7.09 * 7.87 * 5.51 инча

Тегло: около 280g

Материал: имитация на ратан

Характеристики: Тя може да бъде инсталирана на колата за баланс, предната част на велосипеда, може да бъде наклонена, може да бъде раница

Цвят: лилаво, розово, синьо, синьо

Опаковъчен списък:

1бр * Детска кошница

за велосипеди Бележки:

1. Поради различните ефекти на дисплея и осветлението, действителният цвят на продукта може да бъде малко по-различен от цвета, показан на снимката.

2. Поради ръчно измерване, моля, позволете отклонение на измерването от 1-3 см.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Изключителна надеждност: Подсилена с усъвършенствани материали, тази плетена кошница за велосипеди е невероятно здрава и здрава. Неговата удебелена имитация на ратанова структура осигурява несравнима здравина и може да издържи на тежки външни условия. С впечатляваща носимоспособност и водоустойчивост, тази кошница е идеална за използване през целия сезон.

2.Удобна употреба: Повдигнете велосипедните си пътувания с нашата кошница за велосипеди! Прикрепете се към велосипеда за баланс на детето си, носете тялото си или косо – изпитайте разнообразните възможности.

3.Лесно адаптивни: Превърнете велосипеда си в практичен носач с лесната за използване каишка и регулируемата катарама на нашата плетена кошница. Вземете го на открито и лесно го превърнете в раница за секунди за допълнителна гъвкавост.

4.Уникална изненада за деца: Дайте на детето си специална изненада с тази плетена кошница за велосипеди.Той е идеален за рождени дни или празници и ще хваща окото им всеки път, когато карат колелото си. Подарете подаръка на радостта и вълнението с тази 1-на-а-вид кошница.

5.Широка гама от приложения: Трансформирайте красотата на велосипеда си с нашата плетена кошница за велосипеди. Неговият стилен и адаптивен дизайн идеално подхожда на различни велосипеди и може да се използва за къмпинг, пътуване, фотография и др. Идеален за велосипеди за баланс и обикновени велосипеди, този универсален аксесоар добавя нотка елегантност към всичките ви приключения на открито!

  • Функция : С капак
  • Материал : Ракита
  • Тип : кормилото чанта
  • Произход : континентален Китай
  • Номер на модела : ратан велосипед кошница

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти