В наличност

Чанта каишка пътуване багаж куфар еластични регулируеми колан носят на каишка багаж бънджи сигурност аксесоари консумативи

(0)
12.34лв. 22.44лв.
Инв.: t1065
Категория: Водни спортове
Цвят:

Пълно описание

Точки:

1, Оксфорд плат материал: Тези каяк вратовръзка надолу ремъци са изработени от лек Оксфорд плат материал с щателен шиене. Те имат мек и еластичен EVA материал на катарамата, за да предпазят каяка ви от драскотини и повреди.

2, Лесен за инсталиране: С тези ремъци за връзване можете да закрепите каяка си до колата си за минути. Няма нужда да пробивате дупки или да използвате инструменти. Просто поставете ремъците над качулката и багажника, отворете ги, за да регулирате дължината, и ги затворете, за да ги заключите.

3, Лесен за регулиране: Каишката за закрепване има двойна кука и дизайн на контура, който осигурява добър опит и силен захват. Регулируемата кука ви позволява лесно да регулирате дължината и напрежението на ремъците, за да паснат на вашия каяк.

4, Secure каяк лесно: С тези каяк каишки, можете да монтирате каяк на всяко превозно средство и да го държи неподвижно по време на транспортиране.Насладете се на добър монтаж и фиксиран ефект, без да се притеснявате от драскотини или повреди.

5, Широки приложения: Независимо дали трябва да транспортирате кану, каяк или друго оборудване, тези кану-каишки могат да ги закрепят на гърба на вашето превозно средство. Те са лесни за използване и настройка и са подходящи за повечето автомобили и камиони.

Описания:

1. Каяк Tie Down каишки са изработени от издръжлив EVA материал, който може да издържи на тежки метеорологични условия. Те са лесни за инсталиране и премахване, без да е необходимо да пробивате дупки в покрива на колата си. Дизайнът с двойна кука и контур осигурява сигурно и стабилно прилягане за вашия каяк.

2. Независимо дали отивате на кратко пътуване или дълго приключение, можете да транспортирате каяка си безопасно и удобно с тези каяк Tie Down Straps.

Спецификации:

Име на продукта:Каяк вратовръзка надолу ремъци

Цвят: Черен

Спецификации: около 11 "6 * 4CM / 4.33 * 2.36 * 1.57inch с дължина около 32CM / 12.60inch

Тегло: 20г (единично)

Материал: Оксфорд плат + EYA пяна

Размер на опаковката: около 13 * 19 * 5CM / 5.12 * 7.48 * 1.97inch (2 опаковки)

или

Около 15 * 22.7 * 5CM / 5.91 * 8.94 * 1.97inch (4 опаковки)

Приложимо: Повечето автомобили и джипове могат да се използват за подобряване на дома.

Списък с продукти:

2 * каяк вратовръзка надолу ремъци

или

4 * каяк вратовръзка надолу ремъци

Бележки:

Моля, позволете грешка 0.5cm / 0.20in поради ръчно измерване.

Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента, надявам се, че можете да разберете.

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти